Massage

Lomi Lomi massage

Deze Hawaïaanse massage is een bijzonder ontspannende, en tegelijk helende vorm van ontspanning. Het is een ultiem moment voor jezelf! Even alles vergeten, alleen maar voelen en ondergaan.

Op een diep niveau zal ik verbinding met je maken en jij mag aangeven of je een intentie hebt die je tijdens deze massage aandacht wilt geven. Het kan zijn dat je beperkende gedachten of gedrag hebt waar je een positieve verandering in zou willen aanbrengen. Deze positieve intentie kan je uitspreken zodat ik die meeneem in de massage. Ik zal de massage dan ook uitvoeren met pure Aloha, dit staat voor (universele) Liefde, en met deze mooie intentie zal ik heel de behandeling bezig zijn.

Het mooie van deze massage is, dat het ook voor kinderen en zwangere vrouwen geschikt is.

De ruimte waarin je gemasseerd wordt is heerlijk warm en je krijgt een sarong en eventueel extra doeken over je heen zodat je lekker warm blijft. Bij het begin van de sessie wordt je lichaam ingeolied met warme biologische kokosolie. Dit zorgt voor een hele warme, zachte manier van aanraken waarbij de lange strijkingen goed tot hun recht komen.

Een Lomi Lomi sessie duurt 1 à 1,5 uur, maar je kunt voor een kortere of langere sessie kiezen als je dat wenst, dat bespreken we vooraf. Ook is het belangrijk dat je van te voren aangeeft waar je eventuele beperkingen of aandachtspunten hebt zodat ik daar tijdens de massage rekening mee kan houden.