Ervaringen

Stijn

Stijn

Ella de Putter is een fantastische dame. Een vat vol levenswijsheid. Regelmatig voer ik intense gesprekken met haar waar ik keer op keer mezelf in zie groeien. Ze luistert, niet zomaar, maar met oprechte aandacht en gefocust op wat jij te vertellen hebt.Zonder veel woorden maar met de juiste energie en een warme diepmenselijke intentie brengt ze je meteen naar de kern of de essentie van jouw zorgen. Krachtig, authentiek en bovendien met een hoop humor.
Dankjewel lieve Ella om je intense en diepe verbindingen die je met mensen maakt. De wereld (en ik :) ) heeft het meer dan ooit nodig.

Peter

Peter

Jules Deelder liet weten dat “binnen de perken de mogelijkheden onbeperkt zijn”. Ella is daar een prachtig voorbeeld van; wél je grenzen bewaken, maar daarbinnen voluit leven. Ik weet uit ervaring dat als je haar toelaat, ze je helpt met sprankelende voelbare energie en levenskracht, vanuit een liefdevolle overtuiging, en met een werkelijk ontwapenende lach. Pracht en krachtmens!

Corina

Corina

Ella is een hele mooie liefdevolle, sprankelende vrouw die al heel wat wijze levenslessen heeft meegekregen. Ze neemt echt de tijd
voor je en kan heel goed luisteren naar wat jou allemaal bezig houd in het dagelijks leven. Ze bewandelt haar eigen vrijheidspad en ze begeleidt jou ook graag om je eigen pad te gaan bewandelen naar méér vrijheid, vitaliteit en authenticiteit.

Bettina

Bettina

Ella ervaar ik als een lieve, eerlijke, oprechte, energieke en sprankelende maar ook ondeugende vrouw. Onder haar aandacht veranderen dingen.
Worden er nieuwe wegen gezien en gecreëerd. Daar waar het donker is weet ze innerlijk de weg naar het licht te vinden, daar waar geen beweging lijkt te zijn is ze in staat een manier te vinden waardoor je gaat bewegen, die alles wat ooit als zaadje is geplant weer met de juiste zorg, liefde en zachtheid tot groei kan laten komen.
Niet vanuit de wil maar vanuit de verbinding, van hart tot hart, van mens tot mens.
Haar wens om zo zuiver mogelijk te leven.
Vanuit haar hart goed te zijn voor mens, dier en haar grote liefde... de aarde, de groene levendige natuur is echt inspirerend!
Zij krijgt zelfs mij(zónder groene vingers)zover, zorg te dragen en in beweging te komen voor een tomatenplantje. En ik geniet ervan!!
Ik ben blij en dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten Ella.