Het Vrijheidstraject

De kracht van dit traject begint bij de basis! Denk maar aan een boom. Voordat die groot en stevig is en een grote kroon van bladeren heeft, zijn heel diep in de grond, de wortels gevormd. Uiteindelijk zijn er zelfs net zoveel wortels onder de grond als stam en takken boven de grond. Dat betekent dat deze boom niet meer omver te blazen is, zelfs de hevigste storm zal hij, met hier en daar een gebroken tak, overleven.

Het traject

Mijn Vrijheidstraject bestaat uit persoonlijke 1 op 1 sessies, waarin we kijken naar wat jou kan helpen om te “groeien”. Waar loop je tegenaan, wat vraagt aandacht. En vooral, wat wil jíj aandacht geven. Dit kan met stress te maken hebben in het heden maar ook met "oude" stukken uit het verleden die opgelost willen worden. Een verlies van een geliefde of baan, of een andere gebeurtenis die je hele leven al bepalend voor je is.
Misschien wil je gezonder gaan leven en aan de gang met natuurlijke, gezonde voeding die bij jou past. Eventueel in combinatie met je gewicht op peil brengen zodat je weer lekker in je vel zit.
Soms zal het bij een gesprek blijven, andere keren kan een behandeling (in overleg) nodig zijn.
Bovendien kan een goede Lomi Lomi massage, waarbij je weer helemaal bij je gevoel komt, kan ook een goede start zijn!!! Pure ontspanning!
We beginnen met datgene waar jij je goed bij voelt.


Vrijheids-dag

Een dag om helemaal je zinnen te verzetten en het leven van alle dag achter je te laten. Zomaar een dag ertussenuit zonder veel regelwerk thuis of op het werk, omdat het "maar" een dag is.
Zo'n dag kan een wereld van verschil maken en je weer de mogelijkheid geven om met een fris gemoed de draad opnieuw op te pakken.
Je wordt ontvangen op een rustige plek in "de Zak van Zuid- Beveland", in het Zeeuwse dorpje Oudelande waar koffie, thee en gezonde sapjes voor je klaar staan. Met een kleine groep mensen (max 10 pers) ga je deze dag de rust en ontspanning in, met mogelijkheden voor je eigen ontwikkeling en tussendoor een heerlijke, biologische lunch en versnaperingen. Buiten en binnen worden afgewisseld, afhankelijk van zon, wind en temperatuur.

Workshop Bewust koken Bewust leven

Een gezellige workshop waarin genieten voorop staat!
Je wordt ontvangen met thee/koffie en iets lekkers en daarna volgt de kennismaking en kijken we wat belangrijk is voor jou qua voeding.
Natuurlijk gaan we biologisch en vegetarisch koken en gebruiken onze zintuigen om juist bij het bereiden al te genieten. De geuren, de kleuren en de textuur gaan we allemaal ervaren om na afloop gezamenlijk te genieten van de maaltijd!!
Een leuke, ontspannende ochtend of avond in een kleine groep mensen met dezelfde interesse.

Incompany training

Binnen uw bedrijf is het mogelijk om een training te verzorgen afgestemd op uw medewerkers.
Hoofd-thema: Hoe voorkom je een burn-out/uitval, waar moet je hierbij op letten en wat kan je toepassen in het dagelijks leven?
De medewerkers krijgen hele praktische informatie en bruikbare tips. Uit het leven gegrepen!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Ja ik wil meer rust, vrijheid en innerlijke kracht!