Vertrouwenspersoon

Als (extern) vertrouwenspersoon ben ik, Ella de Putter, bereikbaar voor datgene waar jij tegenaan loopt in het dagelijks (werkzame) leven en bied ik je een luisterend oor.

Weet dat alles tussen ons vertrouwelijk blijft. Het gesprek kan vrijblijvend zijn. Daarmee bedoel ik dat je niet verplicht bent om enige actie te ondernemen, alleen een gesprek kan al zoveel inzichten geven dat je daarna weer verder kunt.

Wil je wèl tot actie over gaan dan kijken we samen naar de mogelijkheden en consequenties. Samen weet je altijd meer! Jij maakt een keuze en onderneemt actie en ik ben degene die je daarbij kan ondersteunen als je dat wenst.

Het is vooral belangrijk om te weten dat er altijd mogelijkheden zijn, zelfs Niets doen kan een mogelijkheid zijn die je verder helpt ;)

Binnen een bedrijf zal ik als VP geen namen noemen, dus je blijft anoniem! Ook afspreken buiten het bedrijf waar jij werkt is altijd een mogelijkheid. Zo wordt je anonimiteit gewaarborgd.

Dus heb je het gevoel dat je vastloopt, loop je tegen grensoverschrijdend gedrag aan en heb je behoefte om dit te uiten, neem gewoon contact met me op.

Je bent van harte welkom,

Ella